Διοργάνωση του 1ου Μαθητικού Τουρνουά Ηλεκτρονικού Αθλητισμού “Kefalonia 2023 Fifa Cup”

Το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου είναι το πρώτο δημόσιο σχολείο στην Ελλάδα που διοργανώνει τουρνουά Kefalonia 2023 Fifa Cup σε φυσικό χώρο με φυσική παρουσία παικτών.

Αυτό το εξαιρετικό γεγονός θα συγκεντρώσει 128 μαθητές από όλη την Κεφαλονιά σε ένα διαγωνισμό για τον περίφημο τίτλο του Esports Kefalonia 2023 Fifa Champion!

Οι μαθητές του σχολείου μας, αξιοποιώντας την εμπειρία ενός προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετείχαν, αποφάσισαν τη διοργάνωση αυτού του διαγωνισμού. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα έρθουν σε επαφή με τις πραγματικές απαιτήσεις διοργάνωσης ενός αθλητικού διαγωνισμού και θα αποκομίσουν πραγματική εμπειρία που θα τους φανεί χρήσιμη μελλοντικά στη ζωή τους.

Σε συνεργασία με το Δήμο Αργοστολίου, μας παραχωρήθηκε η αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού θεάτρου. Οι μαθητές εθελοντικά θα συμμετάσχουν στη διαμόρφωση του χώρου, στην online προβολή του, στην κάλυψη των αγώνων και γενικότερα στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σπό τις 12/5 μέχρι και τις 14/5/2023 απογευματινές ώρες. Στους πρώτους νικητές θα απονεμηθούν έπαθλα, ενώ όλοι θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε κλήρωση για πολλά άλλα δώρα.

Το τουρνουά κατέστη δυνατό με την ευγενική προσφορά των χορηγών μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αρχείο με τους κανονισμούς του τουρνουά.

Αρχείο κανονισμών

#Kefalonia2023FifaCup