Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων Πυροσβεστικής και Λιμενικού Σώματος

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων για τη Σχολή Αξιωματικών και σπουδαστών στη Σχολή Πυροσβεστών, της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ


Ανακοινώνεται ότι, εκδόθηκε ο Πίνακας Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Π.Κ.Ε.) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε και το Πρόγραμμα των Προκαταρκτικών Εξετάσεων στο οποίο αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές. Για την πληρέστερη ενημέρωσή τους, οι υποψήφιοι/ες να μελετήσουν και τις παρεχόμενες Οδηγίες διεξαγωγής των Π.Κ.Ε.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να αποστέλλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email):ikanoipke2020@hcg.gr τις Βεβαιώσεις Ικανότητας (Καταλληλότητας) που θα λάβουν από τα Εξεταστικά Κέντρα των στρατιωτικών σχολών ΣΣΕ – ΣΝΔ- ΔΑΕ- ΣΣΑΣ-ΣΜΥ, προκειμένου να θεωρηθούν αυτοδικαίως ικανοί/ες και για τις Σχολές του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ήτοι δίχως να προσέλθουν στις προκαταρκτικές εξετάσεις του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.).

Τα προαναφερόμενα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (http://www.hcg.gr), στην ιστοσελίδα καταχώρισης αιτήσεων (https://sxolesls.hcg.gr) καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.