Σημαντικές ανακοινώσεις από το Κ.Ε.Σ.Υ. Κεφαλληνίας σχετικά με ζητήματα των Πανελλαδικών εξετάσεων

Από το Κέντρο Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.)  Κεφαλληνίας λάβαμε τις παρακάτω σημαντικές ενημερώσεις σχετικά με τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων:

  1. Ένα ενημερωτικό μονοσέλιδο με τα βασικά σημεία της εγκυκλίου για την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις υποψηφίων Ημερησίων Επαγγελματικών Λυκείων ή αποφοίτων, για την ενημέρωση των μαθητών της Γ΄ τάξης.
  2. Τον καθορισμό της διάρκειας σπουδών σε 10 εξάμηνα στα τμήματα της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπως είχε γίνει με αντίστοιχα τμήματα όλων των άλλων ΑΕΙ (που προήλθαν από συγχώνευση τμημάτων ΤΕΙ). Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους υποψηφίους που επιθυμούν να δηλώσουν και τα τμήματα αυτά στο Μηχανογραφικό τους.
  3. Ένα ενημερωτικό για τη δωρεάν πρόσβαση στην Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού www.mysep.gr μέχρι και τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2020.
    Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους μαθητές όλων των τάξεων και ιδιαίτερα των τελειοφοίτων.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το  Κ.Ε.ΣΥ. Κεφαλληνίας –Τομέας Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Μίνωος 3 (στενό ΔΕΗ)